Happy Thanksgiving

Kalkon, pumpkinpaj och äpplecrunch är bara några få att nämna när det kommer till mat som förknippas med den amerikanska traditionen Thanksgiving. Jag var som sagt förberedd på mycket mat, men jag trodde aldrig att jag kunde bli så här mätt.

Klockan 8 väcktes jag av alarmet som tjöt från mobilen, och efter en bagel till frukost sågs några avsnitt av svampbob fyrkant på tven - precis som alla andra morgonar här i USA. Efter en lång dusch och lite uppfräschning blev det en och en halv timmas bilresa innan vi var framme hos D´s syster. Där hade alla släktingar samlats så som kusiner, mormor, morfar, farmor, farfar och en del nära vänner och det dröjde inte länge förän maten var på bordet och tven med amerkansk fotboll stod på. De hann inte mer än duka av - förrän mat tallrikarna ersattes av asietter, och skålarna med mat av pajer och andra godsaker. Efter att ha smakat på cirka en femtedel av alla kakor tog det stopp, och jag kunde verkligen inte äta mer.

Några timmar senare åkte vi hem igen och nu sitter jag i sängen och väntar på att min första Thanksgiving ska övergå till min första Black Friday. Black Friday är nämnligen årets största rea och utförsäljning här i Usa, då mallen öppnar jättetidigt och inte stänger förrän sent på kvällen. Chloe ska hämta upp mig vid 12.30 och då bär det av till The Jersey Garden som öppnar 3, och därefter väntar mer shopping på The Garden State Mall som öppnar klockan 7.

Mätt i magen och med bankkortet i plånboken är jag nu superladdad att shoppa hela natten.
God natt vänner i Sverige, God morning Black Friday !